CMC Finland ry on CMC World (Confederation Mondiale Coiffure) kansallinen järjestö Suomessa, joka on perustettu Helsingissä vuonna 2018. CMC kokoaa yhteen kauneusalan ammattilaisia yli 40 maasta.

Kansainvälisen järjestön, CMC World, puheenjohtana toimii italialainen Antonio Bilancio ja varapuheenjohtaja on venäläinen Vazha Mhitarian. CMC:n tärkein tehtävä on edistää maailmanlaajuisesti kampaus- ja kauneusalan taiteellista osaamista ja kehittymistä. Keskeisenä tavoitteena on alan ammattilaisten kouluttaminen, verkottaminen, vuorovaikutus sekä kokemusten jakaminen maailman laajuisesti.

CMC Finland ry:n jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kilpailuihin sekä mahdollisuuden vierailla esimerkiksi Pariisissa (Haute Coiffure Francaise) tutustumassa hiusalan viimeisimpiin muotitrendeihin. CMC World järjestää hius- ja kauneusalan kansainvälisiä mestaruuskilpailuja ja kongresseja ympäri maailmaa.

Kansallista järjestöä, CMC Finland ry:tä, edustavat hiustaiteilijat Alina Pikarevska ja Svetlana Kiljunen.

CMC Finland ry on ollut alusta alkaen aktiivinen toimija ja osallistunut 2018 alkaen seuraаvasti:

- Gdanskissa, Puolassa, hiustaiteilijoiden kansainvälinen kilpailu saavuttaen useita palkintosijoja eri kategorioissa.
- Paestumissa, Italiassa, Euroopan mestaruuskilpailu saavuttaen useita palkintosijoja eri kategorioissa.
- Maaliskuussa 2019 Antaliassa, Turkissa, hius- ja kauneusalan kilpailu.
- Toukokuussa 2019 Osakassa, Japanissa, maailmanmestaruuskilpailut saavuttaen hopeaa naisten hiusten leikkauksessa, Salon Look.

CMC:n kansainväliset kilpailut, kongressit ja näytökset tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiselle sekä tutustua alan muotivirtauksiin ja tavata maailman johtavia alan ammattilaisia ja stylisteja.

Jäseneksi liittyminen

Ilmoittautua

Hakemus hyväksytään
Otamme yhteyttä pian